All Product

/All Product
 • Vitis Gingival Shpëlares

  550 L850 L
  VITIS® gingival shpëlarës është formuluar posaçërisht për të parandaluar dhe trajtuar gjakderdhje dhe inflamacion të mishit të dhëmbëve. VITIS® gingival është formuluar posaçërisht për të trajtuar gingiven. Përdorimi afatgjatë ndihmon në parandalimin e inflamacionit gingival dhe gjakderdhjes. Ai gjithashtu pengon formimin e biofilmit oral (pllakë bakteriale) dhe zvogëlon akumulimin e saj në zgavrën me gojë. VITIS® gingival nuk përmban gluten, dhe prandaj është i përshtatshëm për njerëzit me sëmundje celiac. E disponueshme në dy formate: 150ml dhe 500ml.
 • Pasta e dhëmbëve VITIS® është formuluar për të parandaluar dhe trajtuar inflamimin e gojës dhe gjakderdhjen e gingivit. VITIS® gingival është një pastë dhëmbësh që përdoret çdo ditë që parandalon dhe ndihmon në trajtimin e problemeve të gojës si inflamacion, skuqje dhe gjakderdhje. Përdorimi afatgjatë parandalon fillimin e sëmundjes së gojëve, zvogëlon gjakderdhjen dhe mban mishrat e shëndetshme dhe në kushte optimale. Pasta e dhëmbëve VITIS® nuk përmban gluten, prandaj është i përshtatshëm për njerëzit me sëmundje celiac. Dispozicion në formatin: 100ml.
 • VITIS® gingival është një furçë dhëmbësh që është projektuar për higjienë orale tek njerëzit me mish delikate ose të gjakosur. VITIS® gingival është një furçë dhëmbësh përditshme përdorimi me një kokë të vogël furçë dhe filamente të butë të rregulluar në një sipërfaqe të sheshtë për të masazhuar dhe stimuluar mishrat delikate, prandaj duke ndihmuar në procesin e shërimit. Kjo nuk dëmton restaurimet (mbushjet, kapelet, etj) dhe gjithashtu parandalon mbindjeshmërinë e shkaktuar nga ekspozimi i qafës së dhëmbëve (recesioni i gomës). Qafa e furçë dhëmbësh VITIS® gingival është fleksibël dhe mund të jetë e përkulur në pozicionin më të mirë për gojën tuaj, për të përmirësuar aksesin e brushave. Doreza është ergonomike dhe ofron antishlip grooves për përdorim të lehtë dhe një mbajtje të rehatshme gjatë larjes. Kapaku i saj mbrojtës mban filamente të grupuar së bashku në kushte optimale higjienike. E disponueshme në gjashtë ngjyra: transparente, jeshile, blu, e kuqe, e verdhë dhe e purpurta.
 • Zbardhja VITIS është një pastë dhëmbësh që përdoret çdo ditë (pas 10 ditëve të përdorimit dallohet qartë zbardhja e dhmbit) dhe mbron smaltin e dhëmbëve. Është formuluar me teknologjinë ekskluzive DENTAID nanorepair®, të bazuar në nanopartikalet hidroksidapatite, një element dhëmbësh natyral që ka kapacitetin për të kombinuar dhe integruar me sipërfaqen e smaltit të dhëmbëve, duke formuar një shtresë mbrojtëse dhe lyerje. Zbardhja e VITIS ka një formulë unike që kombinon 5 veprime për të garantuar efikasitet më të madh: Veprimi Anti-njollë: heq njollat ​​nga sipërfaqja e smaltit të dhëmbëve dhe parandalon formimin e tyre. Veprimi anti-gëlqeror: vonesat dhe parandalon formimin e gurëve, dhe gjithashtu heq njollat ​​dhe parandalon formimin e tyre. Veprimi lustrues: pastron dhe zbut smaltin e dhëmbëve pa e dëmtuar atë, duke e bërë sipërfaqen e lemuar dhe të ndritshme. Veprimi Anticaries: mbron dhe ri mineralizon smaltin dhëmbit duke parandaluar fillimin e kariesit. Veprimi i Riparimit dhe zbardhjes: Nanopartikalet hydroxyapatite integrohen me smaltin e dhëmbëve dhe mbushin sipërfaqet e dhëmbëve me gunga, ndërkohë që riparojnë smaltin e dhëmbëve dhe vulosin tubulat e hapura dentinale, trajtimin dhe eliminimin e ndjeshmërisë së dhëmbëve. Indeksi i tij i ulët i abrazivitetit (RDA 48) siguron gjithashtu mbrojtjen e smaltit të dhëmbëve. Zbardhje efektive pas 10 ditësh të përdorimit. * * Studim i efikasitetit të kontrolluar nga dentisti
 • VITIS zbardhjen e gojës në mënyrë efektive zbardh dhëmbët duke hequr njollat ​​dhe duke parandaluar formimin e tyre , ndërkohë që parandalon ndjeshmërinë e dhëmbëve pa dëmtuar smaltin. Është formuluar me teknologjinë ekskluzive DENTAID nanorepair®, që përmban nanopartikalet hidroksapatit, një element dhëmbësh natyral që është në gjendje të kombinojë dhe të integrohet me sipërfaqen e smaltit të dhëmbëve dhe të formojë një shtresë mbrojtëse dhe të lyer. VITIS zbardhjen e përdorimit të përditshëm të gojës ka një formulë unike që kombinon 4 veprime për të siguruar efikasitet më të lartë: Veprimi anti-errësirë: heq njollat ​​nga sipërfaqja e smaltit të dhëmbëve dhe parandalon formimin e tyre. Veprimi anti-kalkulues: vonon dhe ndalon formimin e gurëve, ndërkohë që heq edhe njollat ​​dhe parandalon formimin e tyre. Veprimi Anticaries: mbron dhe rimineralizes smalt dhëmb, duke parandaluar kështu fillimin e kariesit. Riparimi dhe zbardhja e veprimit: Nanopartikalet hidroksidapatite integrohen me smaltin e dhëmbëve dhe mbushin sipërfaqet e dhëmbëve të parregullta, ndërkohë që riparojnë zmaltin e dhëmbëve dhe vulosin tubulat dentinale të hapura, duke trajtuar dhe lehtësuar ndjeshmërinë e dhëmbëve. Ajo gjithashtu vepron si një plotësues për pastë dhëmbësh duke hyrë në zona të vështirë për t'u arritur dhe duke mbajtur substanca aktive në gojë për periudha më të gjata. Shpëlaresi VITIS në  një hapsire kohore, duke përfshirë dhe pastën e dhembeve, rikthen bardhë natyrale të dhëmbëve pas 10 ditësh të përdorimit , ndërkohë që parandalon ndjeshmërinë dentare pa dëmtuar smaltin e dhëmbëve.
 • Pastë për dhëmbë të ndjeshme. VITIS lehtëson, riparon dhe mbron dhëmbët e ndjeshëm nga aplikimi i parë. 1,2 VITIS sensitive ka një veprim të dyfishtë për dhëmbë të ndjeshëm falë formulës së saj Veprimi kimik: Ndalon transmetimin e sinjaleve që shkaktojnë siklet (nitrat i kaliumit) Veprimi fizik: Zbatonet në tubin dentinal dhe riparon sipërfaqen e dentinës në sajë të nanorepair të DENTAID Technology, bazuar në nanopartikulat e hydroxyapatitit, një mineral i natyrshëm në dhëmbë, i cili siguron integrim të plotë me smaltin e dhëmbëve duke formuar një lidhje të qëndrueshme me hydroxyapatite e dhëmbëve, hiqet ndjeshmeria qe heren e pare qe aplikohet. Pas larjes me pastë dhëmbësh të ndjeshme VITIS, një numër i konsiderueshëm i nanoparticles hydroxyapatite është depozituar, mbyllur tubat dentinale te ekspozuar dhe në këtë mënyrë ndjen lehtësimin e dhëmbëve të ndjeshme nga aplikimi i parë. Efikasiteti i provuar në studimet shkencore 1,2,3: Heq ndjeshmerine te dhëmbët në 95% të përdoruesve që nga aplikimi i parë 1. Gil Loscos, F; Iborra, unë; Martí, M; Apliste, F. Studimi i një paste ne dhëmbë që përmban nanopartikalet hydroxyapatite. Grupi i Kërkimeve në Universitetin e Valencias, 2011. 2. Studim klinik për të vlerësuar efikasitetin dhe tolerancën e një paste dhëmbësh. Studim i pavarur nga stomatologu, 2012. 3. Studimet mikroskopike konfokale in vitro, të kryera nga Qendra Kërkimore DENTAID, 2013.  
 • Shpelaresi VITIS  lehtëson, riparon dhe mbron dhëmbët e ndjeshëm. VITIS Sensitive Shpelares. Plotëson veprimin e pastës dhëmbësh. Lejon qasje në zona të vështirë për t'u arritur. Mban përbërës aktivë në gojë për periudha më të gjata. VITIS sensitive ka një veprim të dyfishtë për dhëmbë të ndjeshëm falë formulës së saj Veprimi kimik: Ndalon transmetimin e sinjaleve që shkaktojnë siklet (nitrat i kaliumit) Veprimi fizik: Mbulon tubin dentinal dhe riparon sipërfaqen e dentinës në sajë të nanorepair të DENTAID Technology, bazuar në nanopartikulat e hydroxyapatitit, një mineral i natyrshëm në dhëmbë, i cili siguron integrim të plotë me smaltin e dhëmbëve duke formuar një lidhje të qëndrueshme me hydroxyapatite e dhëmbëve, heq ndjeshmerine e dhembeve qe ne aplikimin e pare. Një numër i konsiderueshëm i nanopartikulave të hydroxyapatit që ndodhen ne shpelares janë provuar të depozitohen në tubulet dentale të ekspozuara dhe, rrjedhimisht, lehtesojnë ndjeshmerine e dhembeve.
 • Furça dhëmbësh është baza e higjienës së përditshme orale. VITIS ofron të gjithë furçën e dhëmbëve të re të ndjeshme VITIS për kujdes shtesë ndaj ndjeshmërisë së dhëmbëve. Karakteristikat: Filamente shumë të butë Kreu i furçës me formë diamanti Sipërfaqe e larjes e rrafshët
 • VITIS Orthodontic është për përdorim të përditshëm shpelares i gojës që është formuluar posaçërisht për higjienën ditore orale në pacientët ortodontikë. Me vetite antipllakor dhe ri mineralizues, ajo siguron përbërësit aktivë të nevojshme për mbajtjen e një gojë të shëndetshme në baza ditore. Ai rrit efektet e pastrimit të dhëmbëve me paste, sepse ajo në mënyrë efikase arrihet në zonat e vështirë të arritshme të mbajtëse dhe zgjat mbajtjen e përbërësve aktivë në gojë. Shpelaresi VITIS do te thotë kujdes të plotë të gojës, dhëmbëve dhe mishit të dhëmbëve gjatë trajtimit ortodontik.
 • Pasta e dhëmbëve ortodentike VITIS është formuluar posaçërisht për pacientët ortodontikë. Pasta e dhëmbëve ortodentike VITIS ofron parandalimin e përditshëm të problemeve të zakonshme që vijnë nga trajtimi ortodontik: lezione, ulçera, akumulimi i biofilmit oral (pllakë bakteriale), gingiviti, demineralizimi i smaltit të dhëmbëve, halitoza etj. Kur përdoret në baza ditore, përbërësit aktivë për të ruajtur gojën e shëndetit: pengon formimin e biofilmit oral, mbron gojën, dhëmbët, mishrat dhe mukozën gojore, ndërsa remineralizon smaltin dhe parandalon kariesin e dhëmbëve. Kur përdoret çdo ditë, ajo mban gojën të pastër dhe të shëndetshme gjatë trajtimit ortodontik. Ka një aromë të këndshme mollë-nenexhik. Dhe cilësi e saj inovative është që hyn në hapësirat ndërmjet dhembit dhe telit ortodontik.
 • VITIS Furça dhëmbësh ortodontike është projektuar posaçërisht për të hequr akumulimin e biofilmit oral nga rreth mbështjellësve ortodontikë. VITIS ortodontik është një furçë dhëmbësh që përdoret çdo ditë me një kokë normale të furçave të mesme dhe filamente forcë të butë dhe të mesme. Tipari kryesor i tij kryesor është se filamentet e tij janë të rregulluar në një model të sipërfaqes në formë V, duke i dhënë një efekt të dyfishtë pastrimi: përveç pastrimit të sipërfaqeve të vështirë të arritjes së mbështjelljeve ortodontike, ku bakteret ndërtohen më lehtë, gjithashtu pastron me efikasitet çamçakëzin zona. Qafa e furçës është fleksibël dhe mund të jetë e përkulur në pozicionin më të mirë për gojën tuaj, për të përmirësuar aksesin e larjes. Doreza është ergonomike dhe ofron antishlip grooves për përdorim të lehtë dhe një rrokje të rehatshme gjatë brushing. Kapaku i saj mbrojtës mban filamente të grupuar së bashku në kushte optimale higjienike. E disponueshme në gjashtë ngjyra: transparente, jeshile, blu, e kuqe, e verdhë dhe e purpurta.