Trajtim intensiv

//Trajtim intensiv
  • Perio Aid Shpëlarës

    550 L850 L
    Perio · Aid® Treatment gargarë është një antiseptik me gojë që përmban 0,12% Chlorhexidine (CHX) dhe 0,05% Cetylpyridinium Chloride (CPC), përdoret për trajtimin e sëmundjeve periodontale dhe peri-implant. Falë efektit sinergjist të chlorhexidines dhe Cetilpirydines,shpëlarësi Perio · Aid® garanton eliminimin e baktereve patogjene që shkaktojnë sëmundje periodontale dhe peri-implant, pas trajtimit të veçantë te dentisti. Për më tepër, studime shkencore të shumta e vërtetojnë efikasitetin e saj.
  • Pasta e dhëmbëve Perio · Aid®  Gel/dhëmbësh është një antiseptik oral i përdorur çdo ditë për luftimin e biofilmit oral që shkakton sëmundje periodontale dhe peri-implant. Falë formulës së saj që përmban 0,12% Chlorhexidine dhe formën e saj xhel, pasta e dhembeve Perio · Aid® mund të aplikohet me furçë dhëmbësh dhe të përdoret si pastë ose mund të aplikohet lokalish duke e lyer me xhel zonat e prekura(te infektuara, ose te sëmura). Shpëlarja me Perio · Aid® trajtim gargarë mund të bëhet gjithashtu si një plotësues i pastës së dhëmbëve / xhelit lokal.
  • Tretesira Perio · Aid® spray është një antiseptik që këshillohet për përdorim në zonat më të paarritshme të zgavrës së gojës, zona te cilat është e vështirë te arrij edhe shpelaresi. Falë formulës së saj që përmban 0,12% Chlorhexidine (CHX) dhe 0,05% Cetylpyridinium Chloride (CPC), Perio · Aid® tretesiara garanton eliminimin e baktereve patogjene që shkaktojnë sëmundje periodontale, pas trajtimit te operacioneve te ndryshme qe behet ne klinika dentare. Studime të shumta kërkimore shkencore e mbështesin efikasitetin e saj. Perio · Aid® Sprayvjen me një zgjatuese që sherben për qasje të saktë në vende të veçanta siç janë bajamet ose pjesa e prapme e gjuhës dhe mund të përdoret nga kushdo.