Kujdesi për Shëndetin

/Kujdesi për Shëndetin
 • Gastrotuss

  1,290 L
  Gastrotuss 200 ml. Produkt i shkelqyer për mukozën e stomakut duke mundësuar një rigjenerim të mukozës,reduktimin e djegjes së stomakut,eleminimin e gazerave dhe fryerjes së stomakut,eleminimin e të vjellave për shkaqe të ndryshme.Përdoret gjithashtu në rastet e ezofagitit dhe kollës me djegje fyti Për mënyrën e përdorimit shiko më poshtë në seksionin "Informohu më shumë"
 • Spasmobloc është një produkt që përdoret për dhimbje të veshkave,stomaku,zorrëve,dhimbje menstruale,tëmthit etj. Për më shumë info shiko pak më poshtë në seksionin informohu më shumë.
 • Gstroprotect qeteson menjehere djegjen e stomakut si rrjedhoje e tre elementeve. Pertyp nje koker ne rast djegje te stomakut.Merret pa recete sipas listes se miratuar nga ministria e shendetesise.
 • Benlek

  330 L
  Benlek perdoret ne Migrene,dhimbje te dhembit,dhimbje reumatizmale,dhimbje post kirurgjikale dhe traumatike,neuralgji,mialgji,dhimbje menstruale etj.
 • Sale!

  Fortigene 11500 Plus

  12,500 L 7,500 L
  FORTIGENE 11 500 Plus  eshte nje kombinim inovativ per rigjenerimin e kartilagjeve,artritin reumatizmal si dhe ne rastet e indeve te demtuar. Per me shume informacion lexoni ne seksionin Informohu me shume qe gjendet me poshte
 • REGENIA 5000   eshte nje produkt I cile perdoret  per rigjenerimin e kartilagjeve,artritin reumatizmal si dhe ne rastet e indeve te demtuar. Per me shume informacion shiko me poshte
 • Starbalm Warm gel per dhimbje muskulare, reumatizmale, shpine krahe, mesi, kembe, etj... 100ml
 • Starbalm Cold Gel perdoret pas lendimit te kembeve, kraheve apo kurrizit.
 • Starbalm Red Baln 25gr perdoret per lehtesimin e dhimbjeve te ndryshme muskulore dhe reumatizmale.
 • Gingo Comples eshte nje shtese ushqimore qe perdoret per furnizimin e trurit me oksigjen. Keshillohet ne sezone provimi per studentet. Per nje kujdese me te forte. Lexo poshte me shume info
 • Vertiplex

  1,350 L
  Vertiplex perdoret per rastet e humbjes se ekuilibrit dhe ne rastet e zhurmes ne vesh. Per me shume info shiko me poshte