Benlek

330 L

Benlek perdoret ne Migrene,dhimbje te dhembit,dhimbje reumatizmale,dhimbje post kirurgjikale dhe traumatike,neuralgji,mialgji,dhimbje menstruale etj.

Informohu më shumë

Benlek perbehet nga kombinimi I tre substancave active ,metamizol,kofeine dhe vitamine B1.Benlek,qeteson te gjithe llojet e dhimbjeveper shkaqe te ndryshme,ul temperature ne saje te matamizolit.Kofeine ka veprim stimuluar duke ulur presionin intracranial.Vitamina B1 ka efekt ne proceset anti inflamatore ne sistemin nervor dhe ne metabolizem.

Perdoret ne Migrene,dhimbje te dhembit,dhimbje reumatizmale,dhimbje post kirurgjikale dhe traumatike,neuralgji,mialgji,dhimbje menstruale etj.

Te perdore 2 ose tre here gjate 24 oreve por jo me shume se 6 kokrra ne dite

Merret pa receten e mjekut.

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.