Gastrotuss

1,290 L

Gastrotuss 200 ml. Produkt i shkelqyer për mukozën e stomakut duke mundësuar një rigjenerim të mukozës,reduktimin e djegjes së stomakut,eleminimin e gazerave dhe fryerjes së stomakut,eleminimin e të vjellave për shkaqe të ndryshme.Përdoret gjithashtu në rastet e ezofagitit dhe kollës me djegje fyti

Për mënyrën e përdorimit shiko më poshtë në seksionin “Informohu më shumë”

Informohu më shumë

Gastrotuss është një produkt I shkëlqyer në formë shurupi me një shije shumë të mirë I përbërë nga komponente bio të padëmshëm për organizmin.Me anë të komponenteve që ka e vesh mukozën e stomakut duke mundësuar një rigjenerim të mukozës,reduktimin e djegjes së stomakut,eleminimin e gazerave dhe fryerjes së stomakut,eleminimin e të vjellave për shkaqe të ndryshme.Përdoret gjithashtu në rastet e ezofagitit dhe kollës me djegje fyti

Pëmban/Magnezium Alginate,Simetikone,D Pantenol,Mjalte etj.

Përdoret 3-4 herë një lugë gjelle.Duhet të tundet fort para përdorimit.

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.