Immunotrofina

1,700 L

Imunotrofina eshte nje shurup qe perdoret ne rastet e ndjenjes se lodhjes, per te rritur imunitetin te moshat e treta dhe perdoret te femijet per te parandaluar shfaqjen e griperave te stines. Shume i nevojshem kur perdoret atibiotik dhe kemioterapi.

Informohu më shumë

Imunotrofina eshte nje shurup I perbere nga Betaglucane,Arginina ,vitaminave te grupit B dhe Jodit.

Eshte nje kombim I shkelqyer per tu berdorur ne rastetet e ndjenjes se lodhjes,per te rritur inunitetin sidomos tek moshat e treta dhe femijet per te parandaluar shfaqjen e griperave te stines.

Eshte nje produkt shume I nevojshem ne rastet kur duhet te perdoret antibiotik ose ne rastet me kemioterapi.

Per faktin sepse permbaj jod e ben nje produkt esencial te femijet per te patur nje zhvillim te plote mendor.

Te perdoret 5 deri 10 ml ne dite 1 ose 2 here ,30 minuta para ushqimit.

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.