Krem me Aloe

650 L

Krem forcues dhe ushqyes

Lëkura e dëmtuar, e thatë dhe e ndjeshme

0% parabene

Frymëzuar nga Natyra. Përmban ekstrakt aloe vera, gjalpë shea, vaj ulliri dhe d-panthenol.

Ofron ushqim intensiv dhe rigjenerim. Rivendos shtresën mbrojtëse. E lë lëkurën të zbutur mirë, të lëmuar, të qëndrueshme, të dendur, të zhdërvjellët dhe të bukur.

Përdoreni çdo ditë, mëngjes dhe mbrëmje për t’u përballur me fytyrën, qafën dhe dekolte.

Informohu më shumë

GreenPharmacy është linjë e Elfa Pharm. Qëllimi i GreenPharmacy është krijimi i produkteve parafarmaceutike ose kozmetike duke përdorur vetëm estrakte natyrore. Një studim shumë vjecar i bimëve dhe benefiteve dhe ndikimit qe ka secila bimë në jetën e njeriut, janë bashkuar në mënyrë shumë profesionale nga farmacistë të famshëm e konsultuar me mjek dermatologë dhe jo vetem, duke nxjerrë ne treg produkte vërtet cilësore dhe duke qenë se lënda e parë gjendet me shumicë në natyrë, rrjedhimisht kjo sjell që dhe produktet dalin me një kosto relativisht të ulët krahasuar me produkte zevendesuese të cilat bëhen në mënyrë sintetike dhe rrjedhimisht kanë dhe efekte anësore. Produktet e GreenPharmacy kanë shumë pak ose pothuajse aspak efekte anësore, ashtu si cdo produkt bimor bio që ka pak ose aspak efekt anësor.

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.