Perio Aid Gel(Pastë)

Perio Aid Gel(Pastë)

550 L

Pasta e dhëmbëve Perio · Aid®  Gel/dhëmbësh është një antiseptik oral i përdorur çdo ditë për luftimin e biofilmit oral që shkakton sëmundje periodontale dhe peri-implant.

Falë formulës së saj që përmban 0,12% Chlorhexidine dhe formën e saj xhel, pasta e dhembeve Perio · Aid® mund të aplikohet me furçë dhëmbësh dhe të përdoret si pastë ose mund të aplikohet lokalish duke e lyer me xhel zonat e prekura(te infektuara, ose te sëmura). Shpëlarja me Perio · Aid® trajtim gargarë mund të bëhet gjithashtu si një plotësues i pastës së dhëmbëve / xhelit lokal.

Informohu më shumë

Përbërja

0.12% Chlorhexidine Digglonate
Ndodhet e përqendruar me nje spektër te gjerë antiseptik (efeki qëndron për shumë kohë në gojë)  kunder baktereve patogjene gojore.

Jo Alkool

Ndikimi

Këshilluar si një ndihmës në trajtimin e sëmundjeve periodontale dhe peri-implant.

Është krijuar për dezinfektim para ose pas procedurave kirurgjike në zgavrën e gojës (nxjerrjen e dhëmbëve, kirurgjinë e implanteve, etj.). Dhe gjithashtu për njerëzit që janë në rrezik për prishjen e dhëmbëve ose nuk janë në gjendje të pastrohen siç duhet.

I përshtatshëm për njerëzit me sëmundje celiac.

Përdorimi

Përdoreni si pastë dhëmbësh të rregullt. Aplikoni një sasi të vogël xhelësh në furçën tuaj të dhëmbëve.

Pastroni me kujdes të gjitha zonat e prekura të paktën 2 herë në ditë.

Mund të aplikohet lokalish në zonat e prekura.

Mos e gëlltit.

Rekomandohet

Të kombinohet me Perio Aid Shpelares dhe Spray

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.