PilFood Direct Shampo

PilFood Direct Shampo

1,990 L 1,490 L

Shampo kundër humbjes së flokëve Pilfood Pro-anagex Vitamina 200 ml, flokët revitalizuese që parandalojnë humbjen e flokëve dhe rimëkëmbin vëllimin dhe butësinë.

Kontrolloni humbjen e flokëve me Shampo Pilfood Kunder Rënjes me Pro-Vitamina & ANAGEX proteina soje të koncentruar. Shampo anti-bie Pilfood është e përbërë nga ANAGEX PRO drejtë, një formulë e re që përmban një molekulë që retardon shërimin e humbjes së flokëve. Aplikoni shampon me një masazh të mirë në flokë të lagur, për të marrë një shkumë. Lejo shampon të veprojë për disa minuta, pastaj pije dhe ri-aplikoni. Për shkak të cilësisë së përbërësve tradicionalë, humbja e flokëve Shampo Direct Anti Pilfood përzgjidhet me kujdes për të siguruar një trajtim efektiv për humbjen e flokëve. Kjo formulë përmban përbërësit e mëposhtëm:

Informohu më shumë

PRO ANAGEX: provuar shkencërisht efikasiteti, përmban peptide të pasura, ushqyes dhe vitamina. Ajo stimulon fazën e rritjes së ciklit të rritjes së flokëve dhe rregullon faktorët kryesorë të përfshirë në këtë proces. Kalciumi Pantothenate: ushqen dhe ruan nga thatesia flokun. Ajo është e përfshirë në shumë procese metabolike. Ky element mban nivelin e lagështisë së flokëve, stimulon rritjen e qelizave dhe rinovimin e indeve dhe është treguar të stimulojë rritjen e flokëve.

Niacinamide: stimulator. Gjeneron gjakun, aktivizon qarkullimin e qarkullimit me oksigjen në folikulet e flokëve, nxit rritjen e flokëve dhe siguron efekte të tjera hidratuese dhe qetësuese. Merr pjesë në prodhimin e proteinave, zvogëlon presionin e gjakut dhe zgjeron enët e gjakut.

PYRODOXINE HCL: aktivues qelizash. Kërkohet për ndryshime biologjike në ekuilibër dhe ndihmon në rritjen e qelizave të reja. Ajo stimulon rritjen e flokëve dhe mban flokët në gjendje të shëndetshme. Të dyja japin strukturë në enët e gjakut dhe janë gjithashtu një komponent thelbësor për funksionimin e flokëve. Antioksidantë natyrorë që mbrojnë qelizat dhe flokët nga rrezet UV.

TOCOPHEROL: antioksidant i fuqishëm. Ofron lagështi, merr jetë të re në të dhe kujdeset për efektet anti-inflamatore. Mbron kundër rrezeve UV, duke rezultuar në mbrojtjen e flokëve të lyer dhe majave te thate, duke parandaluar keshtu thyerjen e flokeve.

SOY PROTEIN: gjenerator i oksigjenit. kripërave natyrore të bimëve, ushqyesit dhe aminoacidet e përfshira në prodhimin e keratit për të mbajtur lagështinë. Qeliza që përmbajnë oksigjen që ka një efekt pozitiv në rritjen e flokëve. Konsumi i oksigjenit dhe rritja e aktivitetit metabolik të qelizave.

Përdorimi

Aplikoje ne rrashtin e kokes kur te besh dush, laje kokën sic vepron me shampot e zakonshme. Lëre pak minuta dhe shpelaje kokën.

Për nje efekt më te mirë te njerezit qe kane shume renje flokesh,këshillohet shumë qe te perdoret versioni PilFood Density i cili përvesh shampos ka dhe tableta, ose te përdoret versioni PilFood Pack Intesity për efekt akoma më te shpejt i cili përvec shampos dhe tabletave, ka dhe spray që aplikohet ne koke pas larjes.

Për më shumë kontrolloni verionet PilFood Pack Density dhe PilFood Pack Intensity

Ingredientë

Uji, Lauryl Sulfate Natriumi, Cocamide, Cocamidopropyl Betaine, Alkooli Oleik, Polyquaternium -10, Polysorbate 80, Proteina Soy Hydrolyzed, Benzoate Natriumi, Phenoxyethanol, Parfum, Lupinus Albus Ekstrakt Seed, Sorbate Kaliumi, Niacinamide, Acid Citric, Maltodextrin Succinate, Pantothenate e Kalciumit, EDTA Tetrasodium, Fosfat Natriumi Askorbili, Salicilati Benzil, Kumarin, Hidroksiizoheksil 3-ciklohekzanikarboksaldehid, Hidroklorid Piridoksina, Acidet Tokoferol, Klori Niveli, Alkoolizopropil, Etilheksilglicerinë, Silicë, Acid Serik.

Shënim: Përbërësit e listuar bazohen në informacionin më aktual në dispozicion. Ju lutemi referojuni paketimit aktual të produktit pasi formulimet mund të ndryshojnë.

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.