Spasmobloc

720 L

Spasmobloc është një produkt që përdoret për dhimbje të veshkave,stomaku,zorrëve,dhimbje menstruale,tëmthit etj.

Për më shumë info shiko pak më poshtë në seksionin informohu më shumë.

Informohu më shumë

Spazmobloc është një produkt që mund të merret edhe pa recetën e mjekut I miratuar në listën e publikuar nga Ministria e Shëndetësisë.Përbëhet nga tre përbërës të cilën e bëjnë efikas në rastet,

Dhimbje të veshkave,stomaku,zorrëve,dhimbje menstruale,tëmthit etj.

Të mos përdoret në shtatzani dhe në ushqyerjen me gji

Të përdoret 2 – 3 herë në ditë

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.