Starbalm Red Baln

700 L

Starbalm Red Baln 25gr perdoret per lehtesimin e dhimbjeve te ndryshme muskulore dhe reumatizmale.

Informohu më shumë

Pebehet nga perberes bio dhe vajra esenciale per te lehtesuar dhumbjet e ndryshme muskulare dhe reumatizmale.Gjthashtu eshte nje alternative e suksesshme per rasted me dhimbje koke duke masazhuar lehte pjesen e ballit dhe temthit.Ky produkt e ka zanafillen ne mjekesine e lashte kineze dhe kompania farmaceutike Nuvum Pharma ne Hollande e sjell posacerisht si alternative per rastet e tilla

Perdoret me masazh ne zonat e nevojshme

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.