Starbalm warm gel

1,100 L

Starbalm Warm gel per dhimbje muskulare, reumatizmale, shpine krahe, mesi, kembe, etj… 100ml

Informohu më shumë

Starbalm Warm gel eshte nje produkt ne forme xheli I cili ne saj te komponeteve natyral qe ka bent e mundur lehtesimin e dhibjeve muskulare,reumatizmale,shpine,krahe ,mesi,kembe etje.Eshte ne forme xheli I cili pertthithet menjehere duke krijuar nje temperature te ngrohte ne zonen e perdorur duke mundesuar lirimin e muskujve dhe lehtesimin e dhimbjeve.

Perdores si masazh 3-4 here gjate dites

Permban,Menthol, Eucalyptus Oil, Clove Oil,Cassia Oil,

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.