Vitis Gingival Furcë

490 L

VITIS® gingival është një furçë dhëmbësh që është projektuar për higjienë orale tek njerëzit me mish delikate ose të gjakosur.

VITIS® gingival është një furçë dhëmbësh përditshme përdorimi me një kokë të vogël furçë dhe filamente të butë të rregulluar në një sipërfaqe të sheshtë për të masazhuar dhe stimuluar mishrat delikate, prandaj duke ndihmuar në procesin e shërimit. Kjo nuk dëmton restaurimet (mbushjet, kapelet, etj) dhe gjithashtu parandalon mbindjeshmërinë e shkaktuar nga ekspozimi i qafës së dhëmbëve (recesioni i gomës).

Qafa e furçë dhëmbësh VITIS® gingival është fleksibël dhe mund të jetë e përkulur në pozicionin më të mirë për gojën tuaj, për të përmirësuar aksesin e brushave. Doreza është ergonomike dhe ofron antishlip grooves për përdorim të lehtë dhe një mbajtje të rehatshme gjatë larjes.

Kapaku i saj mbrojtës mban filamente të grupuar së bashku në kushte optimale higjienike.

E disponueshme në gjashtë ngjyra: transparente, jeshile, blu, e kuqe, e verdhë dhe e purpurta.

Informohu më shumë

Të dhëna

VITIS® gingival është treguar për higjienën e përditshme në pacientët me mish delikate ose të gjakosur.

Është gjithashtu një furçë dhëmbësh e përshtatshme për parandalimin e ndjeshmërisë së dhëmbëve të shkaktuar nga recesioni gingival.

Përdorimi

Laji dhëmbët 3 herë në dite pas cdo vakti, duke përdorur lëvizje rrethore sipër dhëmbeve dhe jo sipas drejtim të dhëmbëve.

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.