Vitis Gingival Pastë

690 L

Pasta e dhëmbëve VITIS® është formuluar për të parandaluar dhe trajtuar inflamimin e gojës dhe gjakderdhjen e gingivit.

VITIS® gingival është një pastë dhëmbësh që përdoret çdo ditë që parandalon dhe ndihmon në trajtimin e problemeve të gojës si inflamacion, skuqje dhe gjakderdhje. Përdorimi afatgjatë parandalon fillimin e sëmundjes së gojëve, zvogëlon gjakderdhjen dhe mban mishrat e shëndetshme dhe në kushte optimale.

Pasta e dhëmbëve VITIS® nuk përmban gluten, prandaj është i përshtatshëm për njerëzit me sëmundje celiac.

Dispozicion në formatin: 100ml.

Informohu më shumë

Përbërja

Klorid cetilpiridinium (CPC)
Përdorimi i përditshëm antiseptik që pengon formimin e biofilmit oral (pllakë bakteriale) dhe redukton akumulimin e saj, duke kontrolluar fillimin dhe zhvillimin e gingivitis.

Panthenol (Provitamin B5)
Zvogëlon inflamacionin, mbron dhe rivitalizon mishrat.

Laktat e zinkut
Inhibon dhe redukton gjakderdhjen gingival, duke rritur efektin antiseptik të klorurit Cetylpyridinium (CPC).

Fluorid natriumi (1.450 ppm fluori jon. Niveli më i lartë i rekomanduar)
Remineralizues smalti dhe parandalon kariesin dentarë.

Të dhënat

VITIS® gingival është një pastë dhëmbësh që përdoret çdo ditë që tregohet për njerëzit që janë të prirur ndaj problemeve të mishit të dhëmbëve (inflamacion, skuqje ose gjakderdhje).

VITIS® gingival rekomandohet gjithashtu për njerëzit me mishrat delikate ose që janë të predispozuar të kenë probleme të gingivit, të tilla si gratë shtatzëna, njerëz me diabet ose të cilët janë imunosupresuar, duhanpirësit dhe pacientët të cilët janë trajtuar me antikoagulantë ose që janë kompromentuar mjekësisht.

Ai është i përshtatshëm për njerëzit me sëmundje celiac.

Si përdoret

Aplikoni në furcë të përshtatshme dhe pastroni dhëmbët tre herë në ditë ose pas çdo vakti.

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.