Vitis Gingival Shpëlares

550 L850 L

VITIS® gingival shpëlarës është formuluar posaçërisht për të parandaluar dhe trajtuar gjakderdhje dhe inflamacion të mishit të dhëmbëve.

VITIS® gingival është formuluar posaçërisht për të trajtuar gingiven. Përdorimi afatgjatë ndihmon në parandalimin e inflamacionit gingival dhe gjakderdhjes. Ai gjithashtu pengon formimin e biofilmit oral (pllakë bakteriale) dhe zvogëlon akumulimin e saj në zgavrën me gojë.

VITIS® gingival nuk përmban gluten, dhe prandaj është i përshtatshëm për njerëzit me sëmundje celiac.

E disponueshme në dy formate: 150ml dhe 500ml.

Informohu më shumë

Përbërja

Panthenol (Provitamin B5)
Zvogëlon inflamacionin, mbron dhe rivitalizon mishrat.

Klorid cetilpiridinium (CPC)

Përdorimi i përditshëm antiseptik që pengon formimin e biofilmit oral (pllakë bakteriale) dhe redukton akumulimin e saj, duke kontrolluar fillimin dhe zhvillimin e gingivitis.

Laktat e zinkut

Inhibon dhe redukton gjakderdhjen gingival, duke rritur efektin antiseptik të klorurit Cetylpyridinium (CPC).

Të dhëna

VITIS® gingival është për përdorim të përditshëm per larjen e gojës dhe tregëtohet për njerëzit që janë të prirur ndaj problemeve me mishtrat e dhëmbëve (inflamacion, skuqje ose gjakderdhje).

VITIS® gingival rekomandohet gjithashtu për njerëzit me mishrat delikate ose që janë të predispozuar për të pasur gingivitis, duke përfshirë gratë shtatzëna, njerëz të cilët janë diabetikë dhe / ose imunosupresuar, duhanpirësit dhe pacientët të cilët janë trajtuar me antikoagulantë ose që janë komprometuar mjekësisht.

Ai është i përshtatshëm për njerëzit me sëmundje celiake.

Përdorimi

Shpëlarje me 15 ml VITIS® gingival, pa e holluar për 30 sekonda.

Për rezultate më të mira, mos shpëlarje me ujë dhe shmangni te ngrenit ose pirit menjëherë pas përdorimit.

Informohu me shume

Sasia Mililitra

,

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.