Vitis Orthodontic Shpëlarës

/, Dhëmbë me tela, Kujdesi per Gojën/Vitis Orthodontic Shpëlarës

Vitis Orthodontic Shpëlarës

850 L

VITIS Orthodontic është për përdorim të përditshëm shpelares i gojës që është formuluar posaçërisht për higjienën ditore orale në pacientët ortodontikë.

Me vetite antipllakor dhe ri mineralizues, ajo siguron përbërësit aktivë të nevojshme për mbajtjen e një gojë të shëndetshme në baza ditore. Ai rrit efektet e pastrimit të dhëmbëve me paste, sepse ajo në mënyrë efikase arrihet në zonat e vështirë të arritshme të mbajtëse dhe zgjat mbajtjen e përbërësve aktivë në gojë.

Shpelaresi VITIS do te thotë kujdes të plotë të gojës, dhëmbëve dhe mishit të dhëmbëve gjatë trajtimit ortodontik.

Informohu më shumë

Përbërja

Klorid cetilpiridinium (CPC)
Përdorimi i përditshëm antiseptik që pengon formimin e biofilmit oral (pllakë bakteriale) dhe redukton akumulimin e saj, duke kontrolluar fillimin dhe zhvillimin e gingivitis.

Fluorid natriumi
Re mineralizues smalti dhe parandalon kariesin dentarë.

Aloe vera
Mbron gojën, dhëmbët dhe mishrat.

Allantoin
Mbron mukozën e gojës.

Ndikimi

Shpëlarësi ortodentik VITIS është i përshtatshëm për njerëzit me mbajtëse ortodontike (grupe metalike mbi molarë, harqe, kllapa, harqe, ligatura, etj.).

Gjithashtu tregohet për njerëzit që janë të prirur ndaj ulcerave aphthous dhe llojeve të tjera të plagëve.

I përshtatshëm për njerëzit me sëmundje celiac.

Përdorimi

Shpëlaj me 15 ml VITIS ënjtje ortodontike për 30 sekonda pa e holluar.

Për rezultate më të mira, mos shpëlarj me ujë dhe shmangni të ngrënit dhe pirët menjëherë pas përdorimit në gojë.

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.