Vitis Whitening Pastë

Vitis Whitening Pastë

750 L

Zbardhja VITIS është një pastë dhëmbësh që përdoret çdo ditë (pas 10 ditëve të përdorimit dallohet qartë zbardhja e dhmbit) dhe mbron smaltin e dhëmbëve.

Është formuluar me teknologjinë ekskluzive DENTAID nanorepair®, të bazuar në nanopartikalet hidroksidapatite, një element dhëmbësh natyral që ka kapacitetin për të kombinuar dhe integruar me sipërfaqen e smaltit të dhëmbëve, duke formuar një shtresë mbrojtëse dhe lyerje.

Zbardhja e VITIS ka një formulë unike që kombinon 5 veprime për të garantuar efikasitet më të madh:

Veprimi Anti-njollë: heq njollat ​​nga sipërfaqja e smaltit të dhëmbëve dhe parandalon formimin e tyre.
Veprimi anti-gëlqeror: vonesat dhe parandalon formimin e gurëve, dhe gjithashtu heq njollat ​​dhe parandalon formimin e tyre.
Veprimi lustrues: pastron dhe zbut smaltin e dhëmbëve pa e dëmtuar atë, duke e bërë sipërfaqen e lemuar dhe të ndritshme.
Veprimi Anticaries: mbron dhe ri mineralizon smaltin dhëmbit duke parandaluar fillimin e kariesit.
Veprimi i Riparimit dhe zbardhjes: Nanopartikalet hydroxyapatite integrohen me smaltin e dhëmbëve dhe mbushin sipërfaqet e dhëmbëve me gunga, ndërkohë që riparojnë smaltin e dhëmbëve dhe vulosin tubulat e hapura dentinale, trajtimin dhe eliminimin e ndjeshmërisë së dhëmbëve.

Indeksi i tij i ulët i abrazivitetit (RDA 48) siguron gjithashtu mbrojtjen e smaltit të dhëmbëve.

Zbardhje efektive pas 10 ditësh të përdorimit. *

* Studim i efikasitetit të kontrolluar nga dentisti

Informohu më shumë

Përbërja

Polivinilpirrolidoni (PVP)
Heq njollat nga sipërfaqja e smaltit.

Sistemi tripal fosfat:
Pyrofosfat tetrapotassium
Tripolyphosphate natriumi
Hexametafosfat natriumi
Vonon dhe parandalon në formimin e gurëve.

Perlite
Mbush dhe lemon smalt dhëmbi pa dëmtuar atë.

Monofluorofosfat natriumi 1,10%
Mbron dhe ri mineralizon smaltin e dhëmbëve që parandalon fillimin e kariesit.

Hidroksapatit Nano-elemente 0.45%
Riparimi dhe mbrojtja e smaltit, duke e bërë sipërfaqen e duhur dhe të ndritshme. Parandalon dhe trajton ndjeshmërinë e dhëmbëve.

Të dhëna

*Zbardhjen e dhëmbëve te njerëz me dhembe te zverdhur nga agjente të jashtëm nga marrja e çajit, kafesë, pirjes së duhanit etj.
*Për nje buzqeshjme më të shëndritshme
*Pastrimit profesional të gojës për të mbajtur dhëmbët të pastër dhe pa njolla.
* I përshtatshëm për njerëzit me sëmundje celiac.

Përdorimi

Përdoreni 3 herë në ditë për të siguruar higjenën optimale të gojës dhe për të rivendosur dhe ruajtur ngjyrën natyrale të bardhë të dhëmbëve.

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.