Vitis Whitening Shpëlarës

Vitis Whitening Shpëlarës

850 L

VITIS zbardhjen e gojës në mënyrë efektive zbardh dhëmbët duke hequr njollat ​​dhe duke parandaluar formimin e tyre , ndërkohë që parandalon ndjeshmërinë e dhëmbëve pa dëmtuar smaltin.

Është formuluar me teknologjinë ekskluzive DENTAID nanorepair®, që përmban nanopartikalet hidroksapatit, një element dhëmbësh natyral që është në gjendje të kombinojë dhe të integrohet me sipërfaqen e smaltit të dhëmbëve dhe të formojë një shtresë mbrojtëse dhe të lyer.

VITIS zbardhjen e përdorimit të përditshëm të gojës ka një formulë unike që kombinon 4 veprime për të siguruar efikasitet më të lartë:

Veprimi anti-errësirë: heq njollat ​​nga sipërfaqja e smaltit të dhëmbëve dhe parandalon formimin e tyre.
Veprimi anti-kalkulues: vonon dhe ndalon formimin e gurëve, ndërkohë që heq edhe njollat ​​dhe parandalon formimin e tyre.
Veprimi Anticaries: mbron dhe rimineralizes smalt dhëmb, duke parandaluar kështu fillimin e kariesit.
Riparimi dhe zbardhja e veprimit: Nanopartikalet hidroksidapatite integrohen me smaltin e dhëmbëve dhe mbushin sipërfaqet e dhëmbëve të parregullta, ndërkohë që riparojnë zmaltin e dhëmbëve dhe vulosin tubulat dentinale të hapura, duke trajtuar dhe lehtësuar ndjeshmërinë e dhëmbëve.
Ajo gjithashtu vepron si një plotësues për pastë dhëmbësh duke hyrë në zona të vështirë për t’u arritur dhe duke mbajtur substanca aktive në gojë për periudha më të gjata.

Shpëlaresi VITIS në  një hapsire kohore, duke përfshirë dhe pastën e dhembeve, rikthen bardhë natyrale të dhëmbëve pas 10 ditësh të përdorimit , ndërkohë që parandalon ndjeshmërinë dentare pa dëmtuar smaltin e dhëmbëve.

Informohu më shumë

Përbërja

Polivinilpirrolidoni (PVP)
Heq njollat nga sipërfaqja e smaltit.

Sistemi tripal fosfat:
• Pyrophosphate tetrapotassium
• Tripolyphosphate natriumi
• Sheksametafosfat natriumi
Vonon dhe parandalon formimin e gurëve.

Monofluorofosfat natriumi 0.172%
Mbron dhe rimineralizon smaltin e dhëmbëve, duke parandaluar kariesin.

Nanopartikalet Hydroxyapatite 0.0125%
Riparimi dhe mbrojtja e smaltit që siguron një sipërfaqe të duhur dhe më shinore. Parandaloni dhe trajtoni ndjeshmërinë e dhëmbëve.

Ndikimi

Përdoreni çdo ditë për të siguruar higjienë të mirë në gojë dhe për të rivendosur dhe mbajtur bardhësinë natyrale të dhëmbëve.

Ndiqe trajtimin e zbardhjes duke shkuar edhe te dentisti, për të zgjatur dhe përforcuar efektin zbardhues të fituar.

Pas pastrimit profesional me gojë, për të mbajtur dhëmbët të pastër dhe pa njolla për periudha më të gjata.

Efekti i saj zbardhues dhe aftësia e tij për të hyrë në zonat e vështira për t’u arritur, e lejojnë atë të përforcojë veprimin e pastës së dhëmbëve VITIS.

Përdorimi

Shpëlaj me 15 ml VITIS® zbardhues të gojës për 30 sekonda. Për rezultatet më të mira, rekomandohet të mos perzihet me ujë dhe të shmangni te ngrenit ose pirë menjëherë pas përdorimit.

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.