Pirotex shampo 150ml Eshtë e këshilluar për skuqjen e rëndë seborrheiike dhe gjithashtu per trajtimin e zbokthit dhe kruajtes. Shampo me vetitë e antimykocide falë shtimit në formulën e saj të Ciclopiroxolamina, përbërës i njohur tipik që redukton proliferimin në lëkurën e njeriut të mikroorganizmave përgjegjës për problemet që lidhen me zbokthin. Përveç kësaj, ajo gjithashtu ka anti-inflamator, anti-zbokth dhe anti-mikrobial pronave në sajë të shtimit të Ichthyol ® e cila e permbyll formulimin e produktit. Përfshirja e Zinc Pyrithione lejon pastrimin e kokës.